Belangrijke Mededeling

De verstrekkende impact van de COVID-19 pandemie op industrie en economie is wereldwijd voor iedereen merkbaar. De toenemende vraag, in combinatie met tekorten van grondstoffen en containercapaciteit, resulteert in schaarste van vele producten. Wij lezen de gevolgen daarvan dagelijks in de kranten en op social media.

Ondanks het feit dat Lichtstudio De Vaan anticipeert op mogelijke tekorten, ervaren we dat ook de levertijden van verlichtingscomponenten steeds verder op blijven lopen. Dit heeft tot direct gevolg dat de levertijden van armaturen toenemen en prijsaanpassingen helaas niet te vermijden zijn.

Wij verzoeken je rekening te houden met oplopende levertijden en hoogstwaarschijnlijk ook aangepaste prijzen, hoewel wij ons uiterste best doen om dit te vermijden. Ons advies is om je planning goed in de gaten te houden en hier zo vroeg mogelijk op te anticiperen. Indien de verwachte levertermijn verlengt mocht worden zullen wij je hier onmiddellijk individueel over informeren. Houd momenteel rekening met levertijden van 6 à 8 weken voor specialistische armaturen en lichtbronnen. Wij staan voor je klaar om je te adviseren bij je opdracht.

Indien je gewenste prijslijst ontbreekt kun je rechtstreeks contact met ons opnemen!
Een aantal merken werken interactief zodat wij individueel gericht advies kunnen geven.
Prijslijsten worden momenteel redelijk snel aangepast aan de veranderende economische situatie. Check deze dus op regelmatige tijden.